Jag gillar mattidningar bäst. Buffé, allt om mat, elle mat och vin. Kokböckerna ligger mest där när jag läst dem 1 gång. Men gillar systrarna eisenmans böcker.
Vad för slags kokbok är du ute efter? Recepet som du kommer att laga eller inspiration? Just nu gillar jag böcker av Hugh Fearnley Whittingstall, Yotam Ottolenghi, och mycket av utgivningen på Natur och Kultur, så som Ägg.
Stefano Catenaccis och hans stora italienska kokbok är toppenbra och låter en skapa stora smaker med ganska små medel tycker jag. Minestronesoppan med mängder av grönsaker älskas av hela hushållet. Markus Aujaleys måndag-torsdag lagar vi också gärna ur.
Hahaha, ja! "Om jag var din hemmafru" har jag läst mkt noggrant eftersom jag både känner Lotta och dessutom översatte den till engelska! Vilket är ditt favoritrecept ur den?
Jag har köpt min första kokbok på länge: http://www.nok.se/Allmanlitteratur/Bocker/Fack/Mat-och-dryck-/Agg/
ReplyDeleteAnnars blir det mest recept från nätet.
Jag gillar nämligen ägg.
ReplyDeleteJag gillar mattidningar bäst. Buffé, allt om mat, elle mat och vin. Kokböckerna ligger mest där när jag läst dem 1 gång. Men gillar systrarna eisenmans böcker.
ReplyDeleteVet inte varför det blev amanda som kommenterade. Det är egentligen hennes mamma Lojsan.
ReplyDeletetack för alla bra tips! keep em coming!
ReplyDeleteVad för slags kokbok är du ute efter? Recepet som du kommer att laga eller inspiration? Just nu gillar jag böcker av Hugh Fearnley Whittingstall, Yotam Ottolenghi, och mycket av utgivningen på Natur och Kultur, så som Ägg.
ReplyDeletealltså allihopa _ Tack!
ReplyDeletejag tror jag letar böcker med ganska exakta recept och få ingredienser som ger superbt resultat.
jamie oliver går hem i min familj.
Stefano Catenaccis och hans stora italienska kokbok är toppenbra och låter en skapa stora smaker med ganska små medel tycker jag. Minestronesoppan med mängder av grönsaker älskas av hela hushållet. Markus Aujaleys måndag-torsdag lagar vi också gärna ur.
ReplyDeleteDå är det ju "Om jag var din hemmafru" som du ska ha, men tänker att du säkert redan har den?
ReplyDeletehttp://www.bokus.com/bok/9789113055008/om-jag-var-din-hemmafru-eller-hur-man-far-en-vardag-att-smaka-som-en-lordag/
Hahaha, ja! "Om jag var din hemmafru" har jag läst mkt noggrant eftersom jag både känner Lotta och dessutom översatte den till engelska! Vilket är ditt favoritrecept ur den?
ReplyDeletevad mycket bra tips!
Favoriten är denna!
ReplyDeletehttp://www.icakuriren.se/mat-dryck/recept/citronbakad-fisk-med-tomat-och-basilika/