Monday, October 26, 2015

så dålig måndag

Ett barn grät den här morgonen för hen ville inte gå till skolan.

Ett annat av barnen är olycklig i skolan och har problem med sin bästa kompis. Så detta barn ville inte heller gå till skolan trots att vi bemötte hens arga beteende med kärlek och vindruvor - en sedan tidigare beprövat framgångsrik konfliktlösningsmetod.

Doktorn ringde och sa att jag testat positivt för lyme disease - borrelia.
så antibiotikakur nu i 3 veckor.

Skrev sedan ett deppigt och anklagande meddelande om något jag bett två närstående om hjälp om två gånger, skickade det sedan till fel person med samma namn som den jag tänkt skicka till så orsakade olycka och stress även för helt oskyldig.

Googlade min egen bok, blev glad över ny träff, men när jag klickade vidare såg jag att det var en ganska sur recension.

Åh vilken dag.
Can only get better.4 comments:

 1. Usch, usch, usch vilken dålig start på veckan.

  Ingen tröst, men: Jag har ännu inte fått tag på Nina och snöleoparden. Men här hemma ÄLSKAR vi Ett väldigt bra litet djur. Tycker själv att det är så SVÅRT att skriva för barn, men du bemästrar verkligen det.

  ReplyDelete
 2. tack peppe! skickade nina till adressen jag fick så du får den nog så fort du kommer till sverige.

  ReplyDelete
 3. Här på Lidingö väntar vi fortfarande på Nina, tydligen fler i kön på bibblan. Annars toppades även min måndag av borrelia o antibiotika, dock bara i tio dagar... Barnen dock ganska nöjda på grund av höstlov. 💚

  ReplyDelete
  Replies
  1. TACK SANDRA! Snart kommer den nog! Ni kan läsa första kapitlet gratis här

   http://www.smakprov.se/smakprov/visa/9789129696523/partner/smakprov

   Delete