Thursday, August 11, 2016

NU ÄR JAG TILLBAKA I DIN DIGITAL DEVICE!!!!HEJ!

jag har varit på lov med barn sedan 8 JUNI! och har ca en månad kvar! för barnen börjar inte skola förrän 8 september! det är underbart och frustrerande på en gång. jag har ett mycket stort behov av ensamhet, det är inte för inte som jag valt en frilanstillvaro.

det är dock inte pga detta långa lov som jag blev inlagd på sjukhus enligt bild. bilden är för övrigt mest med för att förklara varför jag från och med 2016 släpper mig fri från mitt ´ över e:t i Gunér.
I vår digitala tidsålder har accenten spelat ut sin roll och som bilden visar blir det bara förvirrande för mig och andra när det ska skrivas.

glad att de skrev Emi rätt dock? får annars ofta heta Emu. Emu GunÙr! SNYKT!

jag blev inlagd pga yrsel så grav att jag inte kunde gå. stroke misstanke utreddes noggrant. jag fick hjärnan genomröntgad vilket låter obehagligt men jag har i hemlighet alltid velat göra en sådan för att veta hur det känns och för att utesluta hjärntumör. detta är verkligen inget att skoja om så jag vill att ni förstår att jag inte skojar!

det var märkligt att tänka samtidigt som den tänkande massan röntgades. inget syntes på röntgen, varken tumör, blödning eller genialitet.

delade rum med en människa vars hela varelse utstrålade fysisk ohälsa, hon pruttade och rapade sig genom natten (vet pga det fanns inga väggar)  och när hon var vaken tofflade hon runt och muttrade "Ångest, ångest" för sig själv. Hoppas hon fick bra hjälp!

Den andra kvinna jag delade rum med verkade även hon vara utredd för stroke vilket inte hindrade henne från att gång på gång gå ut och röka, den enskilt största riskfaktorn för skada på hjärta och kärl.

Imponerades i övrigt av sjukvården trots att det var sådan platsvård att vi fick ligga i sängar i sjukhuskorridoren. det störde inte mig, jag kände mig frisk. Tyckte jag fick bra vård!


3 comments:

 1. Åh Emi! Så skönt att du är utredd och utskriven! Även av egoistiska själ då jag saknat dig i datorn. /Maja

  ReplyDelete
 2. Läser ikapp bloggar och herregud vad läskigt. Men skönt att vara röntgad i huvudet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja! Äntligen kan jag bocka av röntga hjärnan från in bucketlist!

   Delete